Antistres relax masaža -- Koala beauty Vladike Ćirića 15 (Novo naselje)

790Antistres relax masaža -- Koala beauty Vladike Ćirića 15,Novi Sad(Novo naselje)!
 Napomena ponuda važi samo za žene!
Oslobodite se stresa i napetosti!
 Stres je postao nezaobilazan deo svakodnevnice, ostavlja brojne i ozbiljne posledice. Redovno se suočavamo sa brigama, iscrpljujućim obavezama, kratkim rokovima, stresnim situacijama... Zato su trenuci mira i relaksacije nescaronto najdragocenije scaronto sebi možemo da priuscarontimo.
 Svakodnevne male količine stresa mogu u mnogočemu da nascaronkode nascaronem fizičkom i psihičkom zdravlju. Ukoliko povremeno nalazimo određene ventile za oslobađanje od stresa, nakupljenu negativnu energiju i stres će nascaronorganizam mnogo lakscarone podneti. Jedan od najboljih načina za oslobađanje od stresa je antistres masaža.
Antistres masaža
 Prilikom antistres masaže koristi se posebno birano biljno ulje od pomorandže zahvaljujući kome ova masaža ima i svojstva aroma terapije. Postiže se pozitivno i stimulativno delovanje na centralni nervni sistem, a time se utiče pozitivno na psihičke procese, odnosno značajno se smanjuje nervna napetost i stresna stanja. Masaža, kao jedna od najstarijih metoda opuscarontanja i lečenja, doprinosi postizanju harmonije uma i tela. Mehaničkim delovanjem se nadražuju receptori na koži i potokožnom tkivu, pa se tako stvara prijatan osećaj. Posredno deluje na nervni, miscaronićni i limfni sistem. U zavisnosti od namene, primenjuju se različite vrste masaže.
 Antistres relax masaža, u trajanju od 30 minuta, radi se u prijatnom i tihom ambijentu, u oazi mira! Relax masaža je blaga i prijatna, ima za cilj postizanje potpune fizičke i psihičke relaksacije. Služi za prevenciju stresa i premora, povećava nivo kiseonika u krvi, smanjuje miscaronićne toksine, poboljscaronava cirkulaciju...
  Kozmetički salon Koala Na jednom mestu možete da uživate u svemu scaronto vam je potrebno da dobro izgledate i da se dobro osećate. Kada poželite vreme samo za sebe, kratki predah za duscaronu i telo i priliku da sakupite novu snagu, na Novom naselju u Novom Sadu, čeka vas oaza mira i lepote. Na jednom mestu možete da uživate u svemu scaronto vam je potrebno da dobro izgledate i da se dobro osećate. Posle tretmana ćete se osećati ulepscaronano, osveženo i preporođeno. Mi smo tu da vas ulepscaronamo, da izvučemo iz vas najlepscarone da biste zablistali od glave do pete. Dobro doscaronli, Vascaron kozmetički studio Koala Beauty
Trajanje masaže 30 min.
--Kozmetički studio Koala Beauty--
Vladike Ćirića 15, (Novo naselje)
Novi Sad!
________________________________________
 U saradnji sa Poscarontama Srbije uveli smo joscaron jedan način plaćanja (PostFingde možete uplatiti VAUČERE svakim radnim danom kao i Subotom i Nedeljom (npr. poscaronte u Univerexportu do 20h ) i toBEZ PROVIZIJE-vaučer Vam stiže na mail nakon uplate automatski za 10 min.)!

Antistres relax masaža -- Koala beauty Vladike Ćirića 15 (Novo naselje)

Najbolji Grupni Popusti iz Svih Gradova

Kolektivna Grupna Kupovina

Snižene Cene Usluga i Robe

Popusti Popusti Popusti